dissabte, 8 de setembre del 2007

EXCURSIONS DE SENDERISME I BTT


En aquest espai poden explicar les seves excursions de senderisme i de BTT.

Tot tipus de nivells, des de passejades per fer amb nens fins a ascensions a muntanyes.

L'hotel Muntanya de Prullans forma part de l'associació d'hotels dedicada al senderisme SENDERHOTEL.

Per Prullans passa el Camí dels Bons Homes. Però hi ha moltes excusions per fer a la Vall de la Llosa, el Parc Natural Cadí-Moixeró, els llacs glacials de la Pera, de Setut, de Montmalús, de Malniu, de les Bulloses....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui hem anat a l'Excursió gratuïta que ofereix l'Hotel Muntanya de Prullans als seus clients: El Prat del Cadí. A les 10h ens ha vingut a buscar el Juli (guia del Parc Activitats Cerdanya) i ens hem posat en camí amb cotxe fins a Estana. Allà hem agafat un camí rural fins a una esplanada on hem deixat el cotxe. Ens hem posat en marxa seguint el sender marcat amb unes senyals (dues línies, una groga i l'altra blanca pintades a les roques o arbers). El sender està molt marcat i és difícil perdre's però és millor anar amb guia perquè ell t'explica i et dona consells. Per exemple, pel camí ens ha mostrat una planta que serveix per les picades d'insectes, hem menjat petites maduixes silvestres, ens ha ensenyat on hi solen haver isards (encara que no hem vist cap avui) i ens ha aconsellat sobre el menjar i l'aigua en les rutes de senderisme. Al cap d'una hora i quart aproximadament de camí hem arribat al Prat del Cadí on hem descansat i, sobretot, hem gaudit d'un paisatge meravellós. Ha valgut la pena l'esforç al pujar, ja que veure el Cadí des de tan aprop impressiona i més estant en un prat immens. Ha estat molt bé. Era una excursió de nivell fàcil però, tot i així, per a la gent que no està acostumada a caminar (com jo), cansa una mica. Recomanacions: portar un calçat còmode i que subjecti el peu, portar gorra, posar-se protecció pel sol i portar una motxilla amb aigua, fruita (plàtan, preferiblement), fruits secs i xocolata.

Espero que tothom qui llegeixi aquest missatge s'animi a fer alguna d'aquestes excursions, ja sigui una de les gratuïtes que ofereix l'Hotel o una de pagament que ofereix el Parc Activitats Cerdanya, ja que l'experiència val realment la pena.

Jessica