divendres, 13 de juny del 2008

Nevada a Prullans - Per David Martín

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un vídeo excel.lent. Era la nevada del diumenge al dilluns de Pasqua. La Cerdanya estava a tope i moltíssima gent va poder gaudir d'aquesta nevada. Després d'un hivern sec i sense neu va ser un goig.
Felicitats pel David per aquest vídeo, és realment extraordinari.

GODOY66 ha dit...

Gràcies a vosaltres pels comentaris, per les més de 250.000 visites de totes parts del món que he rebut en un any, que heu sabut apreciar la intenció del video i passar per alt les errors d'un aficcionat amb un pobre equip d'enregistrament. En el cas de la Cerdanya ha estat molt fàcil fer videos doncs tot el que t'envolta és tan fantàstic i tan bonic que pot enregistrar imatges espectaculars com prullans i el seus paisatges. Quiero animar a todos los que no conozcan Prullans a que vengan a disfrutar de sus maravillosas vistas, de sus inviernos nevados, de sus primaveras floridas, de sus veranos fresquitos y llenos de actividad y de sus otoños espectaculares en colores.De sus fiestas, de su pesebre viviente por navidad... de ese gran pueblo con esas callecitas estrechas que esconden algún paisaje inédito, de su hotel situado en uno de los enclaves estratégicos, desde donde se puede disfrutar de unos amaneceres inolvidables y unos atardeceres de película. Os invito a que vengais a verlo vosotros mismos, No os arrepentireis. UN SALUDO Y GRACIAS

Anònim ha dit...

Que bonito !! Visto el video, la web, visitar el camping...la decisión ha sido fácil y ya está tomada....el 1 de Mayo nos asentamos en el camping par todo un año. Tenemos unas ganas locas !!
Gracias por toda la información que hemos encontrado a través de los estupendos videos (sobre todo de David M.) :)