dissabte, 23 de maig del 2009

2a Festa de la Diversitat

El pont de Maig va estar ple d'activitats per als nostres clients. El dijous els vam rebre amb un còctel de benvinguda. El divendres 1 de maig l'hotel Muntanya va patrocinar la segona Festa de la Diversitat i es va entregar uns vals de degustació als clients per tal que poguessin degustar els plats a escollir de dos estands. El dissabte varem pagar la meitat del que costava una activitat a Bor consistent en una passejada de natura, una visita guiada a l'Església Romànica de Sant Marcel, una degustació d'un tè i una demostració de gossos de pastor amb ovelles. I el diumenge el nostre guia va fer una excursió gratuïta a la Cova d'Anes.

La 2a Festa de la Diversitat va comptar enguany amb la col.laboració de quatre països a més dels 5 països representats a l'Escola de Prullans.
Aquests països convidats van ser organitzats per gentilesa de treballadores de l'Hotel Muntanya:
La Sandra Cortés va organitzar el Stand de Colòmbia, la Stanislava S. Pondeva va organitzar el de Bulgària, la Simone Leenders el dels Països Baixos i l'Elodie Cazals el de França.
La festa va comptar a més de l'exposició d'artesania i degustació de plats típics, amb diferents representacions a càrrec dels nens, pares i mares de l'Escola Rural de Prullans.
* Els 6 alumnes de l'escola van interpretar 2 cançons de temàtica primaveral
* La Blau de 5 anys i la Paola també de 5 anys van interpretar una cançó amb acordió diatònic
* La Marisa, va interpretar una dansa de Paraguai
* La Giovanna i el Gian, una dansa de Perú
* Tots els pares i nens van ballar una dansa peruana
I per finalitzar es va tornar a ballar la Sardana de la Diversitat

Gràcies a la col.laboració de l'Associació Cultural i Cívica de Prullans i de l'Hotel Muntanya també hi va haver la interpretació de danses del Pirineu per part del grup professional de les Ai Mare.

La festa va ser un gran èxit d'assitència i a l'Hotel Muntanya ens va complaure molt tornar a col.laborar activament en una festa tant interessant.

Si volen més informació d'aquesta festa poden visitar el post sobre la festa de l'any passat en aquest mateix blog.