dissabte, 23 de maig del 2009

La nostra posició davant la Crisi

La crisi és evident i contundent i ningú se'n pot escapar.

La família Isern-Casanovas i tot l'equip de col.laboradors dels tres establiments hotelers treballem tots a la una per aconseguir un gran objectiu.

Sóm conscients que l'estress, la por de perdre el treball, o l'ànsia de trobar-ne un, les pressions que tenim a la feina, la família...... fa que les vacances siguin imprescindibles.
Però el cert és que amb la crisi s'han de reduir el nombre de dies d'estada i les expectatives són molt i molt grans per a aquests 4 dies de vacances en què tothom somnia.

Doncs bé, enlloc de baixar serveis, enlloc de baixar qualitats, nosaltres el que fem és tot el contrari. Ens preparem perquè aquests 4 dies siguin suficients per desconnectar totalment i per passar-ho d'allò més bé en un entorn natural i paisatgístic privilegiat.

El nostre missatge és:

Veniu a Prullans i us garantim unes vacances d'atencions i de sensacions.

El nostre nou servei, el Punt Actiu us ajudarà a no perdre temps organitzant el vostre temps de lleure, us preparem un seguit de packs multiactivitats per poder gaudir cada dia de noves emocions a preus molt baixos, i a l'hotel tots els nostres col.laboradors treballem a tots els nivells per tal que l'estada sigui perfecta partint de la base de l'amabilitat i del somriure. I tot això amb unes instal.lacions que els permetran gaudir de la Cerdanya faci el temps que faci!