dijous, 8 d’octubre del 2009

TEMPORADA DE BOLETS A L'HOTEL MUNTANYA

La tardor és segurament l'època més bonica pel que fa al paisatge a la Cerdanya. Anar a passejar pels voltants de Prullans sobre una catifa de fulles, anar a visitar la Vall de Bastanist o la Vall de la Llosa són suficients per desplaçar-se fins a Prullans. La varietat cromàtica dels nostres arbres, els prats verds i els camps on comença a sortir el cereal. Veure passar els rajos de sol entre els núvols o entre el fullatge i sentir l'olor d'humitat. Són els espectacles que ens depara la natura.
I en aquestes dates les activitats reines són dues:
* La fotografia
* L'anar a buscar bolets, un dels esports nacionals de Catalunya.
El paisatge està assegurat any rere any però aquesta tardor a més hi ha molts bolets!!

El passat cap de setmana vam fer el cap de setmana del bolet. El divendres vam rebre els clients amb un aperitiu de benvinguda fet de bolets, el dissabte al vespre vam tenir un show cooking de bolets i van amenitzar la vetllada les acordionistes del grup Folk "Ai Mare". El diumenge, des del Punt Actiu vam oferir una excursió per anar a buscar bolets. Però la principal atracció va ser l'extraordinària exposició de bolets que va preparar la nostra recepcionista, l'Elodie. Us en mostrem algunes fotos.

Durant els caps de setmana restants de tardor, des del Punt Actiu seguirem oferint excursions guiades gratuïtes en què caminarem gaudint de l'espectacular paisatge i a més buscarem bolets.

No us ho perdeu!!!!